Pris: 1750 kr – kampanjpris 1295 kr exkl. moms.

Passa på att beställ Sveriges bästa fallskyddsutbildning Online med vårt vårkampanjpris på 1295 kr exkl moms – detta gäller fram till 2024-04-30

Har du redan gått fallskyddsutbildningen?

Fallskyddsutbildning

kr

  •   
Pris så långt: kr
  •   
Kategori:

Beskrivning

En utbildning av Fallskyddsutbildningen. I kassan kommer du sen att få skapa inloggningskonton till den eller de personer som ska gå utbildningen. Ett eget e-postkonto behövs, om det inte finns kan man enkelt skapa ett gratis e-postkonto på t.ex Gmail. Köper du en utbildning till dig själv kan du ange ditt egna namn och e-post som inloggningskonto och som kunduppgifter för köpet. Val av Plastkort/ID06, både och eller bara PDF-intyg görs i kassan.

Fallskyddsutbildning repetition

kr

  •   
Pris så långt: kr
  •   
Kategori:

Beskrivning

En utbildning av Learningplay för dig som tidigare gått en Fallskyddsutbildning och behöver uppdatera dina kunskaper och förnya ditt fallskyddscertifikat. I kassan kommer du sen att få skapa inloggningskonton till den eller de personer som ska gå utbildningen. Ett eget e-postkonto behövs, om det inte finns kan man enkelt skapa ett gratis e-postkonto på t.ex Gmail. Köper du en utbildning till dig själv kan du ange ditt egna namn och e-post som inloggningskonto och som kunduppgifter för köpet. Val av Plastkort/ID06, både och eller bara PDF-intyg görs i kassan.

Problem eller funderingar med att beställa fallskyddsutbildning? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss på telefon 010 – 161 54 54 eller varför inte vår support-chatt om du klickar på bubblan nere till höger på sidan. Om du vill kan du även maila in din beställning.

Beställ webbaserad Fallskyddsutbildning

Du skickar in en beställning/förfrågan i formuläret nedan. Därefter får du en länk utskickad till din e-post som du angivit. När du klickar på länken kommer du till inloggningen där du loggar in. Därefter är du igång och följer kursens innehåll. När du sedan är färdig så avslutar du med att göra provet. När detta är färdigt är du godkänd och kan ladda ner ditt intyg som PDF. Önskar du ett inplastat kort eller att få detta kopplat till ID06 tillkommer en avgift på detta.

Arbete på höjd fallskyddsutbildning

Så funkar det

Fallskyddsutbildningen går igenom de lagar, regler och normer som gäller för höghöjdsarbete. Du lär dig välja rätt utrustning för rätt arbetsuppgift.

Kursen bygger på AFS 2006:6 samt EU-direktivet 89/656/EEC som ligger till grund för kursplanen som är utarbetad med 3 professionella företag med fallskyddsexperter.

“Säkerhetsselen är av stor vikt och mycket fokus ligger på att du ska kunna hantera den på rätt sätt.”

Kursinnehåll

Utbildningen består av att du får följa med instruktörer i verkliga livet där de går igenom hur du ska tänka och agera. De visar upp olika typer av utrustningar och övrig säkerhetsutrustning. Därefter har du korta texter som repeterar och tar upp delar som instruktörerna säger. Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov.
När du har klarat provet för din Fallskyddsutbildning kan du skriva ut ditt intyg eller har du beställt ett inplastat utbildningsbevis eller registrering på ID06 sker detta inom kort. Lycka till med din Fallskyddsutbildning och vägen till en säkrare arbetsmiljö.

Har du behov av en Liftutbildning så komplettera gärna detta på www.liftutbildningen.se