Fallskyddsutbildning i Sundsvall

Välkommen till vår fallskyddsutbildning i Sundsvall. Här lär du dig de lagar, regler och normer som gäller för arbete på hög höjd. Du behöver inte klättra på stadens högsta byggnader för att vara i behov av fallskydd – redan vid arbete över två meter är det viktigt att ha rätt kunskap och utrustning.

Fördelar med fallskyddsutbildning i Sundsvall

Att arbeta säkert på höjder är avgörande för att förhindra olyckor. Vår fallskyddsutbildning ger dig och dina anställda den kompetens som behövs för att arbeta tryggt och säkert på höjder över 2 meter. Fallolyckor är tyvärr vanliga, särskilt inom bygg- och anläggningsbranschen, men med rätt utbildning kan vi tillsammans förbättra statistiken och säkerheten på arbetsplatserna.

fallskyddsutbildningen i stockholm

onlinekurs Onlinekurs

rätt kompetens Rätt kompetens

id06 ID06

“Arbetsmiljöverket kräver att de som arbetar på 2 meter eller högre har fått rätt utbildning och kunskap”

Varför välja fallskyddsutbildningen.se?

Säkerhet och kompetens

Vår utbildning hjälper dig att förstå och tillämpa de senaste säkerhetsföreskrifterna och teknikerna för arbete på hög höjd. Genom att utbilda dig och dina anställda kan ni undvika de vanligaste fallolyckorna och skapa en tryggare arbetsmiljö.

Rätt utrustning för rätt arbetsuppgift

En av de viktigaste delarna av fallskyddsutbildningen är att lära sig välja och använda rätt utrustning för olika arbetsuppgifter. Felaktig användning av fallskyddsutrustning kan leda till allvarliga olyckor. Under utbildningen går vi igenom hur du väljer rätt sele, lina och förankringspunkt för ditt specifika arbete.

Fallskyddsutbildning Sundsvall är en onlinekurs

För att göra det så smidigt som möjligt för dig och dina anställda erbjuder vi fallskyddsutbildningen online. Detta gör att ni kan genomföra kursen när och var det passar er bäst. Det enda som behövs är en dator eller modern mobil enhet.

Flexibilitet och tillgänglighet

Vår onlineutbildning är flexibel och kan genomföras på flera olika språk, vilket gör det enkelt för alla att ta till sig kunskapen på sitt eget modersmål. Det är också möjligt att anpassa utbildningen efter dina specifika behov och arbetssituationer.

Certifiering och kompetensbevis

Efter att ha genomgått fallskyddsutbildningen i Sundsvall kommer du att ha de kunskaper som krävs för att arbeta på hög höjd med rätt utrustning. Du får ett certifikat som bevis på din kompetens, vilket ger en extra trygghet för både dig själv och dina kunder. Certifikatet kan också registreras på ID06.

Säkerställ en trygg arbetsplats

Genom att investera i fallskyddsutbildning visar du att du tar säkerheten på allvar. Detta skapar förtroende hos dina kunder och säkerställer att ditt företag uppfyller alla krav och regler från Arbetsmiljöverket.

Beställ kursen fallskyddsutbildning i Sundsvall idag

Gå vår fallskyddsutbildning i Sundsvall och säkerställ att du och dina anställda har den kompetens som krävs för att arbeta säkert på hög höjd. Beställ kursen idag och ta första steget mot en tryggare arbetsplats.

För att anmäla dig till vår fallskyddsutbildning i Sundsvall, klickar du på länken nedan:

fallskyddssele
förankringspunkt
onlinekurs
fallskyddscertifikat